torsdag 28 oktober 2010

Vad gjorde Fia egentligen i Frankrike?

Sofia Arkelsten gjorde en studieresa, säger hon. Riksdagens studieresor ska skattebetalarna betala och Arkelsten ska göra ett program innan resan och hon ska få det programmet godkänt. Om den omtalade Shell-resan ska räknas in till studieresor så bör det väl finnas en ansökan och kanske till och med en redovisning av vad som skedde där nere i Sydfrankrike.

En person som väljer att vara anonym har kommenterat Arkelstens resa på min blogg på detta sättet:

"Jag bor sjalv i frankrike (darav min svenska), har kollat alla tillgangliga videos, tv reportage osv.
Hon syns inte pa ett enda av dom vid bilarna som hon enligt egen uppgift varit dar och "kollat".
Aven foretradare for "rallyt" uppger att dom inte sett henne, hepp !!!!!!"


Om det ligger någon sanning i detta så undrar ju jag vad hon egentligen gjorde?

När det sedan visar sig att hon har blivit bjuden ytterligare några gånger så undrar i alla fall jag hur mycket elände det finns för gammelmedia att gräva fram?

Nej, Reinfeldt har verkligen inte haft någon vidare tur med sina utnämningar. Å andra sidan får man med svettig panna beundra hans envetna försvar av sina medarbetare in till deras avgång.

Gammelmedia idag: Aftonbladet, SvD, DN och Expressen.

Aftonbladet lyfter dessutom frågan på nytt om partibidragen och att det är fakta att storföretagen i dag kan köpa sig en moderatpolitiker utan att vi någonsin får veta det så länge de vägrar uppge vilka som ger miljoner till partiet.

I dag är det många som berör ämnet Fia och hennes resor, bland andra Johan Westerholm och Alliansfritt och Jinges och Svensson och Lena S och Röda berget och Peter H och Christian D och Peter A och Alexandra och Nemokrati och Robert N och Löntagarbloggen på en blogg helt nära dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar