onsdag 27 oktober 2010

Arbetarepartiet moderaterna förnekar sig icke!

I dag rekommenderar jag att ni läser Löntagarbloggen och den senaste delen i serien om moderaterna som fejkarbetareparti!

"Nu har något snille räknat ut att 6 månaders provanställning inte räcker för att en arbetsgivare ska kunna avgöra om du duger för jobbet. Sverige har isåfall världens mest trögtänkta arbetsgivare !

Lösningen är 18 !!! månaders provanställning. Under en provanställning kan arbetsgivaren när som helst meddela att du inte är önskvärd. Dom behöver inte motivera varför, du får gå direkt. Undrar hur många som upplever detta som en förbättring?"


Mera hos Martin M på en blogg nära dig.

1 kommentar:

  1. ja - en förbättring är det så klart - men ack så ensidig och jag tror att den stävjar det jag sett i det förflutna - tex i Tyskland - där arbetstagare 'viker' sej även när dom har rätt - det dödar kreativitet och utveckling

    Den arbetsgivare som 'behöver' tysta arbetstagare är kanske en sån som driver ett städbolag?

    I den branch där jag jobbar och jobbat som både arbetsgivare och tagare - så är det just meningsutbytet som för framåt - det som utvecklar och ger försprång - såna här regler biter sej själv i den vackra svansen .. OM man menar allvar med att Sverige ska växa ekonomiskt

    Janne

    SvaraRadera