fredag 18 september 2009

Mmmmm, fredag...

Fredag! Bästa dagen på veckan, en hel helg ligger framför oss.

Dagens gapskratt tillägnas moderaterna och kristdemokraterna. I dagens Expressen välkomnar KD Anna Anka till partiet. I samma artikeln säger moderatkvinnornas ordförande Magdalena Andersson så här: "Det finns nog inte något parti i Sverige som skulle passa henne med tanke på de åsikter hon framför i sin debattartikel."

Visst är det underbart! Och dessa två partier sitter i samma regering! Fast jag tror allvarligt talat att det är en hel del moderatherrar som skulle tycka om, och välkomna, Anna Anka. Tyvärr Magdalena!

I kväll lagar maken grekisk kyckling. Så enkelt att det är snudd på oförskämt. Smörj en form, salta och peppra fyra kycklingfiléer och lägg i formen. Ta tre deciliter grädde, krydda med salt och svartpeppar. Häll över filéerna. Smula över en paket god fetaost (inte något skräp som salladsost eller de där fetaostarna som påminner om segt skumgummi). Strö över frusen basilika eller hackad färsk och avlsluta med en rejäl näve kalamataoliver (undvik billiga äckliga oliver, det är fredag! Det ska vara en oliv med kärna i!) In i ugnen på 200 grader i 30 minuter och sedan är det klart! Bröd, pasta eller klyftpotatis till är gott. Och grönsaker förstås!

1 kommentar:

  1. Det blir bara tre filéer du ska inte fara med osanning i bloggen...:)

    SvaraRadera