fredag 29 april 2011

DN fattar att det var en moderat dimridå!

Det är riktigt kul att läsa DN nuförtiden! Vare sig Peter Wolodarski eller Maria Crofts gör vågen för Sofia Arkelstens taffliga försök att påstå att moderaterna öppnar för att tala om vem som bidrar med alla miljonerna. Maria Crofts kommenterar (tydligen bara) i papperstidningen denna artikeln och hon är stentuff mot Arkelsten.

Wolodarski:
"Det är också symtomatiskt att Moderaterna fortfarande inte är beredda att ta steget mot öppenhet fullt ut och föreslå en lagreglering av partibidragen. I stället talar Arkelsten om en frivillig överenskommelse mellan riksdagspartierna, som om samförstånd är den bästa medicinen mot korruption.

Någon borde tipsa Sofia Arkelsten om valspråket ”land skall med lag byggas”."


Peter på Röda berget han tycker att trycket ökar och det med fog. Lag ska det vara, inte frivillighetsjolm.

Dessutom ska Sofia Arkelsten faktiskt strunta i föreningsfriheten! Om detta skriver Peter Högberg mera idag.

Carin Jämtin skrev på Facebook:
"Bra att Arkelsten anslutit sig till majoriteten partier som redovisar bidrag. Vi deltar i samtalen om detta. Hoppas det leder fram till lagstiftning. Märklig demokratisyn att svenska folkrörelser inte får kampanja för en politisk åsikt. Att Villaägarna kampanjade mot de rödgröna är deras fulla rätt, att LO kampanjade för de rödgröna är deras fulla rätt. Munkavle på folkrörelser är inte ok i Sverige."

Läs gärna Karin Petterssons kloka ord i Aftonbladet i dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar