fredag 14 januari 2011

Försvar för porrsurf

Hm.

Försvarsmaktens personal porrsurfar. Inte en gång utan tusentals. Nu påstås det vara helt omöjligt att komma fram till var exakt porrsurfandet sker.

Men hade det varit en fråga om terroristsurf som försvarsmakten ägnat sig åt, ja, då kan ni ge er på att det har kunnat lösa sig.

FRA, var är ni när vi behöver er?

7 kommentarer:

 1. Tss.. jag drev själv en porrsida under slutet av 90-talet och början av 00-talet. Jag kan säga att jag hade en hel del flitiga besökare från både riksdagen, politiska partier och journalister.

  SvaraRadera
 2. Herregud, varför blir folk förvånade...

  SvaraRadera
 3. Låt folk ha sin sexualitet ifred!

  Om man surfar porr eller aftonbladet på jobbet är faktiskt irrelevant. Att man inte ägnar sig åt arbetet är ju det problematiska. Och man kan ju tänka vilket ramaskri det skulle bli om folk förbjöds att kolla in nyheterna mellan varven på jobbet.

  SvaraRadera
 4. Nu kan det faktiskt vara så att om tex AftonBladet har en banner eller reklamlänkning som länkar till en porrklassad sida så ger det utslag i filtret

  SvaraRadera
 5. Europakonventionen15 januari 2011 kl. 00:41

  Är du verkligen politiker? Det är lite läskigt i så fall. Men du skojar väl förhoppningsvis om FRA. För du menar väl inte att din egen moral ska styra vilka som avlyssnas och spåras i samhället?

  SvaraRadera
 6. Beror helt på vilka omständigheter. Man ska arbeta strikt som en slav, vara politiskt korrekt och inte göra några privata saker på jobbet? Och det är ju inte ens säkert det var på arbetstid porrsurfandet skedde. Högberg verkar komma från statsfeministernas högborg. Moralpanik!

  SvaraRadera
 7. Aftonbladet eller porrsurf: Alla vill väl vara sociala och umgås på jobbet? Verktygen har bara förändrats något...

  Porrsurf ngt för FRA? Min fråga: vem har inte porrurfat? Påven? Vad är korrekt och inte korrekt sex? Och tänk på sexuella minoriteter som historikst alltid fått söka sig till annorlunda miljöer när mainstream varit strypande...

  SvaraRadera