lördag 18 september 2010

Kära Mona...

Nu har jag sprungit i flera trappor än jag kan räkna. Ja, jag vet. Vimmerby är inte en jättestad precis men det finns hyreshus som har lyckats ta kål på mina benmuskler. Benen värker och pirrar. Jag har i veckor laddat, talat, mejlat, bloggat och kampanjat mig alldeles röd. Nu har jag lagt upp fötterna högt och skriver till dig.

Du förstår jag tror på detta. Valet alltså. Jag tror att vi klarar det.

Varje dag har jag mött människor som redan har röstat och de har röstat på oss! Jag lovar dig att jag har tackat dem var och en snällt.

Jag har mött så många som säger att du ska bli argare och ryta mera åt han Reinfeldt och de andra. Ryta eftersom Sverige blivit så orättvist och människor behandlas så orättfärdigt.

Vet du Mona, jag mötte en ung kristdemokrat i ett trapphus i dag. Han trodde på att alliansen tar hem valet, han. Jag tror att han kommer att bli överraskad i morgon. Och jag vet att du tror som jag!

Ikväll ska jag på middag hos vänner. Hoppas du får en stunds vila du också! I morgon bitti kör vi igen! Jag ska tänka på dig så snart jag vaknar!

Ha en fin kväll!

ps. Jag antar att det kommer att vara lite halvknepigt att somna för din del. I morgon blir du Sveriges första kvinnliga statsminister! Å vad roligt det ska bli!

3 kommentarer:

 1. Det är likadant i Umeå. Vi har nästan varit hemma hos varenda Ume-bo. I dag stod det folk utanför varenda affär i stan och delade ut rosor och sa åt folk att gå och rösta. Många många socialdemorkater var det.

  Vi är många som jobbar och en del har jobbat sig sjuka. Dem har vi kört hem till vila i sängen.

  Jag hoppas av hela mitt hjärta att vi tar hem det här valet. Hur det än blir måste vi snarast börja jobba med organisationen, intern kommunikation etc.... Vi har ideer här i Umeå om detta som vi ska hjärntvätta Ibbe med så fort vi får in honom i ett hörn.

  En valseger ska inte hänga på valrörelsens sista dagar..

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt! Vilken fajteranda.Jag tror också att det börjar luta mot seger.Varför jag tror det,jo högerinfiltratörerna här har tappat geisten.

  SvaraRadera
 3. Japp, jag känner att saken är klar! Hustrun och jag (det är jag som skriver) öppnar redan i kväll den utländska champagneflaska som vi köpte i Sassnitz i somras och som vi tänkte dricka ur just för att fira vår Monas seger.
  Du känner ju antagligen dom här politikerna bättre än vi - så vi litar på att du får rätt om Mona!

  SvaraRadera