torsdag 19 maj 2011

Unket och instängt ska vädras ut!

Ska vi tiga om fel begångna av sociademokrater?
Ska vi bara kritisera alliansen för deras fel?
Och för att vara toktydlig så är det händelserna i Marks kommun som jag har i bakhuvudet.

Jag tror på att socialdemokratena ska bli Sveriges mest nyfikna och öppna parti. Men om det ska vara möjligt så har Carin Jämtin ett rensningsjobb att utföra i vår partikultur!

I dag bloggar Martin Moberg på ett klokt sätt. Marin berättar vad som hänt Sebastian Stenholm när han gav svidande kritik till partikamrater...

1 kommentar:

  1. Socialdemokraterna behöver en lektion i demokrati...sossar pratar ofta om demokrati, men när dem blir "utsatta" för demokratins spelregler själva så låter det annorlunda..."vi ska aldrig,aldrig någonsin samarbeta med SD" sa Mona...sen att 340000 väljare röstat in dem, struntade hon i...sedan smyger div. sossar och har överläggningar i "garderoben" med SD, samtidigt som man offentligt mobbar SD! Det är demokrati enligt S modell...jag måste tyvärr säga att det är en samling hycklare som företräder S i Riksdagen och det är nog lika på det kommunala planet...korruption och nepotism frodas och växer...titta på Göteborg!

    Så Marks kommun är inget undantag...det ser nog likadant ut i många S-styrda kommuner.

    Därför tror jag att öppenhet och utvädringen av det unkna och instängda, nog lär dröja...för det är nog inte så många S-kommuner som tål belysning av dagsljuset!..:)..

    SvaraRadera