onsdag 5 oktober 2011

Bill & Bull agerar självpåtaget i opposition

Men! Regeringen förstår FORTFARANDE inte att de är regeringen. En minoritetsregering men ändock en regering... Krassman skriver om den presskonferens som regeringen kallade till innan journalisterna hunnit vända i dörren efter att sossarna presenterat sin skuggbudget:

"I rubriken så kan ni läsa om Bill och Bull, dessa två namn kan ni byta ut mot Reinfeldt och Borg. Spörsmålet för deras surhet är den rykande färska skuggbudgeten från Socialdemokraterna. Direkt efter att Håkan Juholt och Tommy Waidelich lämnat riksdagens presscenter så var Bill och Bull där, och fräste och väste."

Krassman har en teori om varför de agerar som de gör...:
"Jag förstår varför dom hade dagens pressträff, dom är livrädda.Socialdemokraternas skuggbudget är en grund för ett nytt Sverige, ett Sverige som ger fler chansen, fler möjligheten att lyckas med sitt eget liv. Det är en budget för grön omställning och för att unga skall få bättra utbildning och bättre ingångar på arbetsmarknaden. Det är en budget som återigen slår fast att ett samhälle där alla kan utvecklas baseras på grunden att alla bidrar efter förmåga, och får efter behov. - Vi säkerställer den socialdemokratiska välfärdsmodellen i dag och i morgon, sade Håkan Juholt under pressträffen. "

Surt sa räven. Och Bill & Bull...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar