fredag 17 september 2010

Ruinfeldt regerar - Annika blir hans fall

I dyningarna av insikten hos många hur allianregeringens sjukförsäkringsregler slår mot Emelies mamma Annika så vill jag gärna att ni läser hos Alliansfritt i dag:

"Försämringen av sjukförsäkringen gjordes enligt socialförsäkringsministern Christina Husmark Pehrsson (M) för att finansiera skattesänkingarna. På allvar. Hon säger faktiskt så. Nu när frågan tack vare ett enda vältajmat och välformulerat blogginlägg kommit upp på agendan har hon fullkomligt gått under jorden. Och Reinfeldt flyr intervjuer."

Hela här om ni så vill.

Vore det inte fint om Annika, min sjuka namne, kunde peta ned alla dessa självgoda skattesänkare från regeringstaburetten? Hennes sjukdom och omänskliga behandling blir det som räddar Sverige från en total kursändring. Vi har i så fall alla stor anledning att känna tacksamhet mot både Emelie och Annika.

Mera hos S-buzz och Krassman och Martin och Veronica och Johan W och Roger J och Peter H oc Rebella på en blogg nära dig.

Media i dag om Emelie och Annika; Aftonbladet, Svd, SR och tv4

3 kommentarer:

 1. Du har rätt

  Kanske var det detta som behövdes för att ruska om folk.....

  Vi har ju sagt detta hur länge som helst. Nu finns en människa av kött och blod helt utanför partiapparaten som säger detta. Utan att ha blivit uppletad och framlyft....

  SvaraRadera
 2. Berndt Lövström17 september 2010 22:50

  Annika oc Emelie är två som drabbats fruktansvärt av den här regeringens empatilösa politik.Hur många till finns det inte i detta nu som sitter och gråter över sin situation.Varenda dag tillkommer det liknande fall och nästa år tillkommer det 40 000 som slängs ut i kylan. Och allt detta lidande för Fredrik Reinfeldts "arbetslinje"

  SvaraRadera
 3. STOPPA TERRORN MOT DE SJUKA! Den kan drabba

  DIG!

  Rösta rödgrönt - för ditt EGET bästa.

  Så enkelt är det - för ALLA utom mångmiljonärerna.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7799608.ab

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7799614.ab

  http://mobil.aftonbladet.se/nyheter/article7787175.ab;jsessionid=1307B595C58E72180AD2BDF92D2CA2B7.mobila

  Vakna upp och skicka vidare! I morgon är det för sent.

  - Peter Ingestad, poet

  SvaraRadera