måndag 11 januari 2010

Skitförtjust pressis

Riksdagskandidaten och moderate pressisen hos Fredrik Reinfeldt har trampat i klaveret. Edvard Unsgaard hittade en stor hög avföring i trappuppgången i söndags morse. I stället för att ta saken i egna händer (!) så ringde gode Unsgaard in en firma som gjorde jobbet. Men inte vilken firma som helst utan en INVANDRARFIRMA! Japp. En ryska kom och städade undan skiten framför hans dörr. Unsgaard råkade poängtera båda dessa detaljer i sin iver att berömma jobbets goda kvalitet. Och nu är han ledsen över att så många missförstått hans goda intentioner att berömma.
Jag tror inte att han menade illa alls. Det är bara ett exempel på moderat människosyn. Sedan är vi å andra sidan ganska många som uppfattar moderat människosyn som något mycket illavarslande...
Det finns gott om människor som gärna tycker att andra kan göra skitjobben, bara de slipper själva. Här blev det bara så extra konkret ;-)

2 kommentarer:

  1. Hon som bajsade i trappuppgången var en dansande feministisk ex-kommunist. Tydligen kissade hon i en annan entré häromåret.

    SvaraRadera
  2. Och ännu lättare blir det i framtiden att få städning hos sig när straffbeskattade pensionärer måste ut på sådana jobb hos de fina i partiet Nya Orättvisor.

    SvaraRadera