onsdag 20 oktober 2010

Nu startar Netroots kriskommission!

I dag startar vi Netroots egen kriskommission - Öppna kriskommissionen. Vi tror att alla goda krafter behövs och vi tror att det finns inslag i partistyrelsens kriskommission som hämmar debatten.

"Partistyrelsen har valt att ta hänsyn till de interna maktbalanserna redan från början. Detta är djupt olyckligt och borgar inte i grunden för en progressiv analys och idéutveckling."

Detta är en del av den debattartikel som några av oss publicerar på Aftonbladet debatt i dag. Rubriken "Nu går vi utan dig, Mona" är kanske lite att överdriva. Vi skiter inte i vår partiledare, vi vill hjälpa till och vi ser att det finns problem.

Vi tror att det ute i landet bubblar av idéer som kanske inte kommer att få plats i partistyrelsens kriskommission. Vi har för avsikt att vända på varje sten och ifrågasätta en hel del i den struktur som partiet i dag har. Plus en hel del annat förstås.

Vi som skriver är Peter Högberg, försäkringsrådgivare. Alexandra Einerstam, väktare. Peter Johansson, konsulent. Staffan Lindström, projektledare. Rosmarie Södergren, journalist och konsult. Viktor Tullgren, studerande. Anna Vikström, doktorand. Sandro Wennberg, PR-konsult. Johan Westerholm, konsult, och jag själv. Alla medlemmar i NetRoots

Mera hos Martin Moberg och Peter Andersson och Stefan Wikén på en blogg nära dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar