fredag 8 juli 2011

Juholt pressad till max

Moderaterna lanserar en fånig sedelpress till Håkans ära. Så de kan räkna på hur mycket han vill göra av med.

Tänk att det ska vara så svårt att fatta att vi har samma pengapåse men väljer att ha olika utgifter....i stället för att ösa ut pengar på skattesänkningar till de välbeställda så vill vi använda pengarna till att utrota barnfattigdomen. Exempelvis.

När skolan, omsorgen och vården behöver resurser så funkar det inte att införa ytterligare ett jobbskatteavdrag. Resurser är skattemedel och vill vi ha en bättre skola, vård och omsorg så måste vi våga stå upp för att det kostar.

Jag hyllar Aftonbladets Ledarblogg som lanserar några ytterligare pressar tillägnade vår store ledare....lysande Fridén....
Läs gärna mera hos Peter Johansson på Röda berget.

I valet 2014 ska vi göra slarv....nej förlåt - pressylta av alliansen :-)

1 kommentar:

  1. Juholts sedelpress var ett rikigt lågvattenmärke. Saknade udd, humor samt politisk poäng. Helt fantasilös och tråkig. den bevisar bara hur mycket det kommer att kosta att reparera allt som Alliansen ställt till med. Inte gratis att återställa över 100 miljarder i sänkta skatter!

    Med Moderaternas politik är det banker och kreditinstitiut som ensamma sitter på sedelpressen, och då måste jag säga att jag föredrar att Juholt sitter på den (se bara på Grekland!)

    SvaraRadera