torsdag 16 juni 2011

Hantverkare är underbara

Mitt hem är just nu en katastrof.
Det som en gång var ett kök har totaltömts, väggar har rivits ut och hantverkare med STORA och VASSA verktyg dominerar bilden.

Men tusan vad de jobbar! En tigersåg verkar vara modellen! Den kan klara allt. Nu träder en murstock fram som i snart 100 år varit dold bakom fula skivor!

Katastrofen ska bli ett nytt och funktionellt kök.

Eftersom vi i familjen numera lagar mat på grillen och i micron så visar det sig att nöden är uppfinningarnas moder. Det finns verkligen mängder av mat som inte behöver en traditionell spis alls. Tack och lov har vi frys och kyl i gång fortfarande om än inte i just köket... Faktum är att jag blev mycket överraskad över hur mycket grejer vi haft i köket och i alla skåp! Jag hade förberett med kartonger. De tog slut innan hälften var tömt. Nu har vi ändå sorterat, slängt och tagit undan grejer som ska skänkas till second hand-butiker. I nya köket ska bara sånt in som vi behöver och använder.

Det är lika spännade att komma hem varje dag och se hur långt de har hunnit. Elektriker, snickare och rörmokare....fantastiska.

Att slippa göra jobbet gör att lite omak med matlagning och disk är värt besväret! Och tänk vilken mat vi kommer att kunna fixa sedan!

Längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar