torsdag 6 september 2018

Snabba tider

Några få dagar kvar till val 2018. Igår kväll kunde maken och jag sitta ute fram till att det skymde. Från skållhet sommar till ruggig höst gick det ganska fort. Men låt oss hoppas på några fina dagar till.

Jag hann snegla lite på trädgården igår också. Den frodas. Vissa saker som vissnat ned helt (ormbunkar) kommer upp på nytt som om det vore vår. Grönkålen är magnifik och jag rostar den ofta med salt och rapsolja i ugnen och har som sallad till maten. Nu är ju fina tider att bara ta alla grönsaker som finns och göra röror av. I går stekte jag zuccini, fänkål, lök, dill och tomater. Fantastiskt gott till en bit fisk. Snabbmat dessutom. Och det behöver jag ju nu när dörrknackningskvällarna är så många. Fast jag ska erkänna att det blir en och annan korv med bröd också :-)

Icke helt överraskande har jag blivit matansvarig på vår valvaka i Vimmerby. Det blir inte så att jag ska laga maten men jag ska se till att den finns.

Jag vill att det ska bli måndag snart. Då kanske vi vet lite mera. Säger någon "opinionsundersökning" en gång till så skriker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar