tisdag 25 augusti 2015

Där sagor blir verklighet...

Jag vet inte jag...men känns det inte lite läskigt när man läser nyheter denna veckan?

"Under lördagsmorgonen fick polisen i Vimmerby göra en minst sagt ovanlig utryckning.
Efter ett tips om brott mot djurskyddslagen valde polisen att göra hembesök i en lägenhet i stadsdelen Bullerbyn – och i lägenheten fann man en liten apunge."
Ur Vimmerby Tidning

Någon dag senare uppenbarar sig följande brottslighet.

"Det var med full kraft som polisen slog till mot knarkodlingen i ett hus i Lönneberga socken. När man kom in i huset upptäckte man att det fanns mängder med marijuanaplantor."  Även detta klippt ur Vimmerby Tidning

Men vad är det frågan om! Har polisen beslagtagit Herr Nilsson! För att köra honom till Skansen och Jonas Wahlström. Har Kling, Klang och Prussiluskan gett upp om ett barnhem för Pippi och helt enkelt fokuserat på Herr Nilsson i stället. Och i så fall varför? Dessutom undrar man ju varför tidningen påstår att det är ovanligt. Kling och Klang är ju jämt i Villa Villekulla och försöker få med Pippi till barnhemmet! Jag  vet en sak - detta känns konstigt.

Fast inte hälften så konstigt som resten...

Knarkodling i Lönneberga, jojo. Det vet vi ju att små entreprenörer blir stora men att entreprenörskapet och påhittigheten skulle ta form i gröna fingrar kunde vi aldrig ana. Det är väl bra att landsfiskalen får ordning på detta och ser till att kanalisera påhittigheten på lagens smala väg i stället.

Det pågår märkliga saker i Vimmerby.

UPPDATERAT

Som om ovanstående inte vore nog så har Liemannen blivit anmäld till socialen i Vimmerby.

Var ska detta sluta?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar